Az évad első Falunap előadásai

Hírek
A Független Színház Magyarországnál Falunap előadásokkal indul az évad. 2021 júniusában két alkalommal is látható lesz gasztro túraszínházi előadásunk a Gellérthegyen.

Milyen lehetőségei vannak egy gyermeket egyedül nevelő cigány asszonynak egy kis faluban munkalehetőség nélkül? Mi jelenthet kiutat a kilátástalanságból?  Hol a remény, amikor a legnagyobb jószándék is csak ellenünk fordítja a számunkra fontos embereket? Hol a határ emberség és embertelenség között?

Lápos bármelyik falu lehetne ma Magyarországon: a napi megélhetésért küzdő, jobb és rosszabb, de mindenképp szerethető lakosokkal. Az évente megrendezett falunapra városi nyomorturisták látogatnak el, és a szegényes, de leleményes falucska ünnepnapján túl igazi emberi tragédiákba is belebotlanak a gasztro-színházi előadás résztvevői.

“A Falunapnak nagy érdeme, hogy a létrehozók nem a kriminalizáltság kategóriáiban gondolkodtak, amelyben csak tettes és áldozati szegény lehet; ami evidencia lenne: úgy mutatnak be egy jelenséget, hogy abban előzetesen elmélyültek, az egyes nézőpontokat pedig úgy rakják egymás mellé és egymásra, hogy tisztán kiderül, a rendszerproblémán az egyén egyértelműen rajtaveszt.” Papp Tímea, szinhaz.net

Előadás előzetesét ITT érhető el!

Ha nem szeretnél lemaradni róla, vásárolj jegyet még ma!

 

BEMUTATÓ: 2021. június 3-4. 17:00 GELLÉRT-HEGY
JEGYRENDELÉSI IGÉNYEDET SZÍNHÁZI ELŐADÁSUNKRA EZEN A E-MAIL CÍMEN JELEZD: INFO@INDEPENDENTTHEATER.HU

 

Jegyár: 5.500 forint/fő, amely magában foglal egy falunapi, jóízű vacsorát is. A járványra való tekintettel jegyvásárlás csak átutalással, az alábbi címen lehetséges:

Nők a Jövőért Egyesület

10103214-59776500-01001009

Közleményként az alábbit kérjük beírni: Falunap előadás, név, e-mail cím

Átutalás esetén az összegről kiállított áfás számlát emailben küldjük majd, melynek kiállításához kérjük, küldd el a számlázási címedet is. A jegyet minden nézőnk a helyszínen kapja meg, ami egyben vacsorajegyként is funkcionál.

Közreműködők

  • Szereplők: Lovas Emília, Csányi Dávid, Stubnya Béla, Pászik Cristopher, Balogh Orsolya és Kőszegi Judit
  • Rendező: Balogh Rodrigó
  • Mozgásrendező: Nagy Henrik
  • Dramaturg: Illés Márton
  • Zene: Csányi Dávid és Kovács A. Máté
  • Rendezőasszisztens: Dömötörfy Bóra