Roma Hősök workshop online áprilisban

Hírek

Hőstörténetek? Döntések? Drámák? Ismeretátadás? Kreatív feladatok?

Szívesen megosztanád másokkal a hősöd történetét? Szívesen olvasnál olyan nemzetközi alkotóktól, akiknek drámái egyedülállóan csak workshopunkon érhetőek el?

A Roma hősök workshopon európai roma drámákat és sokszínű hősök történeteit ismerheted meg. Megtudhatod, hogy kik az igazi hősök körülötted, akiket eddig észre se vettél, és megláthatod magadban is a hőst. Ismerj meg minél több hőst, történetet, dilemmát és döntést, inspirálódj mások történeteiből, ismerj meg új embereket.

A workshopon résztvevők a roma közösségek, drámák és drámai hősök kihívásai és értékei mellett a saját hőseiket és hőstetteiket is felismerik, feldolgozzák. A workshop során a résztvevők rövid részletek és fókuszvideók segítségével megismerkednek a kortárs roma színház néhány előadásával. A foglalkozás második felében a résztvevők saját történeteire és azoknak a főhőseire helyezzük a hangsúlyt. A résztvevők egy-egy ilyen történetet kreatív színházi formanyelvek segítségével dolgozzuk fel.

A workshop a résztvevők művészeti és szociális kompetenciáit, társadalmi érzékenységét és felelősségvállalását a kooperatív tapasztalati tanulás eszközeivel fejlesztik. A workshopot képzett trénerek vezetik.

A foglalkozás online érhető el, időtartama 180 perc, az ideális csoportlétszám 15-20 fő között.

Csatlakozzatok hozzánk április 10-én 10:00-13:00 óráig!

A résztvétel díja: 3.900 ft/fő.

Jegyrendelési igényedet a workshopra ezen az e-mail címen jelezd: info@independenttheater.hu.

Jegyvásárlás csak átutalással lehetséges, az alábbi címen:

Nők a Jövőért Egyesület

10103214-59776500-01001009

Közleményként az alábbit kérjük beírni: Roma hősök workshop, 2021.04.10., részvételi díj

Átutalás esetén az összegről kiállított áfás számlát e-mailben küldjük majd, melynek kiállításához kérjük, küldd el a számlázási címedet is.

A Független Színház Magyarország foglalkozásai szórakoztató élményt nyújtanak, aktivizálják a résztvevőket, fejlesztik együttműködési, kommunikációs és kreatív készségeiket. Színházként minden drámai hősben és hétköznapi emberben a hőst keressük. Milyen kihívásokra milyen választ adunk? Milyen szempontok alapján hozzuk meg döntéseinket? Hogyan fejtjük ki aktivitásunkat, és milyen változást tudunk ezáltal elérni? Ezek a kérdések minden ember életében meghatározóak.

Résztvevői visszajelzések:

“Sosem gondolkodtam azon, hogy kire tekintek hősként és miért.”
“A hősök igenis köztünk élnek, a legnagyobb hősök a hétköznapi hősök, nem a szupererő tesz hőssé valakit.”
“Nagyon sokat adott nekem ez a foglalkozás, kívánom nektek hogy minél többekhez juttassátok el!”

 

Tarts velünk, jelentkezz még ma! 🙂